Travertin burkolólapok


A travertínó a mészkő egyik formája. Egyéb megnevezései az édesvízi mészkő, tavi mészkő, forrásmészkő, mésztufa, mészszivag, traventin, illetve mészszinter. A travertínó jellegzetesen lukacsos, színe fehér, de idővel vagy szennyeződésekkel krémszínű, vagy akár barnább színt is kaphat. A travertine alapjában véve porozus.
Ezek a pórusok ha speciális anyagokkal vannak lezárva és csiszolással a travertin olyan finom felületet kap, mint a márvány. Mivel savakra érzékeny, ezért ajánlott a felületek speciális impregnáló szerekkel kezelni. Ellenálló és könnyen karbantartható, a travertin sok alkalmazást talált a Római Birodalom óta - a Colosseum a legjelentősebb példa.Mattcsíszolt Autumn Leaves Travertin
Mattcsíszolt Autumn Leaves Travertin

A Travertine Autumn Leaves matt egy különleges színskálát tartalmazó természetes kő, meleg, paradicsom árnyalatokban, zöldes-aranyig, rozsdabarnáig. Kiváló választás a klasszikus belső terekhez, fürdőszobákhoz, hálószobákhoz vagy kültéri alkalmazásokhoz - teraszok, függőleges bevonatok stb. Egyedülállóságot és kényelmet kínál minden térben.

Gyémántkefélt világos travertin
Gyémántkefélt világos travertinTravertin Light gyémántkefélt felülettel tökéletes rusztikus megjelenésű közet, krém-bézs árnyalatokban fordul elő, tökéletesen illeszkedik a hagyományos vagy modern terekbe, így a természetes kő szépségét adja át. Felhasználható kultérbe és beltérben egyaránt.


Világos roppantott travertin
Világos roppantott travertin

A Travertin roppantott kő egy ellenálló kő, krém és bézs színekben és nagyon elegáns a maga természetességével. Ez a kő beleillik bármely környezetben.
Light Com travertin
Light Com travertin

A light Com travertine egy ellenálló közet, krém-bézs és enyhe barnás erek találhatóak meg benne. Az a közet ideális külterek illetve belterek burkolására. Akár konyhák, fürdők, teraszok vagy lábazat illetve keritések burkolásara alkalmazható.

Antikolt világos travertine
Antikolt világos travertine

Az antikolt világos travertin egy rusztikus kinézetű, krémes bézs színű természetes kő, amely tökéletesen illeszkedik a hagyományos vagy modern terekbe, így a természetes kő szépségét adja.

Travertin Light Standard
A Light Standard Travertin

A Light Standard Travertin- egy bézs színű enyhe barnán erezett ellenáló, elegáns kőzet. Ez a természetes kő ideális bármilyen környezetben, beltérben és kültérben is. Alkalmas konyhák, fürdőszobák, teraszok vagy lábazatokhoz és kerítések burkolására.

Travertin Nebula
Travertin Nebula

Travertin Nebula- egy merész bézs-barna-szürke színkavalkád . A borostyán árnyalataival rendelkező természetes kő alkalmas bármilyen stilusú konyha, fürdő, nappali vagy terasz burkolására.

Travertin Noce
Travertin Noce

A Travertine Noce -csodálatos megjelenést kölcsönöz bármilyen helyiségben a fold-barna és a bézs természetes árnyalatai miatt. Ez a természetes kő ideális bármilyen környezetben beltérben és kültérben is. Alkalmas konyhák, fürdőszobák, teraszok vagy lábazatok és kerítések burkolására.

Travertin Noce Chocolate
Travertin Noce Chocolate

A Travertine Noce Chocolate- csodálatos megjelenést kölcsönöz bármilyen helyiségben a csokoládé-barna és a bézs természetes árnyalatai miatt. Ez a természetes kő ideális bármilyen környezetben beltérben és kültérben is. Alkalmas konyhák, fürdőszobák, teraszok vagy lábazatok és kerítések burkolására.

Travertin Toscana
Travertin Toscana

Travertin Toscana- egy krém-bézs és szürke színekben pompázó ellenáló kőzet. Alkalmas konyhák, fürdőszobák, teraszok vagy lábazatok és kerítések burkolására.

Travertin Nuance Travertin Nuance

A Travertin Nuance- Egy időtálló kőzet, krém-bézs és enyhén barna erekkel fordul elő. Ez a természetes kő ideális bármilyen környezetben beltérben és kültérben is. Alkalmas konyhák, fürdőszobák, teraszok vagy lábazatok és kerítések burkolására.

Travertin Sunset
Travertin Sunset

Travertin Sunset- A matt csíszólt felülete egy egyedi hatást ad amelyben érvényesülnek a színek és texturák. A meleg színek fényt adnak a helyiségnek, gyakran alkalmazható fürdőszobák és konyhák burkolására, de kültéri használatra is alkalmas.

Travertin Rustic Dale
Travertin Rustic Dale

Rusztikus travertin- a szabálytalan felületénenk köszönhetően egy rusztikus és természetes hangulatot áraszt, melegséget és stilust adva a helyiségnek.

Travertin Light Dale
Travertin Light Dale

Light travertine- bíbor színű, könnyű, barna erezett ellenálló kő, rendkívül elegáns a maga természetes szépségében. Ez a természetes kő ideális bármilyen környezetben beltérben és kültérben is. Teraszokra, járdákra vagy kertekre alkalmazható.

Travertin Mixt Dale
Travertin Mixt Dale

A Travertin Mixt Dale- kevert bézs, barna és tégla árnyalatok rusztikus levegőt adnak, és megőrzik a természeteségüket, különleges hangulatot kölcsönöznek a díszített tereknek, ami a melegség és a kényelem érzetét kelti. Teraszokra, járdákra vagy kertekre alkalmazható.

Travertin Noce Dale
Travertin Noce Dale

A Travertin Noce Dale -a földbarna és a bézs természetes árnyalata miatt meleg és kellemes megjelenést kölcsönöz bármilyen helyiségben. A természetes megjelenésnek köszönhetően különleges helyet ad a díszített tereknek, ami a melegség és kényelem érzését kelti. Teraszokra, járdákra vagy kertekre alkalmazható.

Travertin Noce French Pattern
Travertin Noce French Pattern

A Travertine Noce római lerakás- csodálatos megjelenést kölcsönöz bármilyen térben a földbarna és a bézs természetes árnyalata miatt. Ez a természetes kő ideális bármilyen környezetben beltérben és kültérben is. Teraszokra, járdákra vagy kertekre alkalmazható.

Travertin Sunset French Pattern

Travertin Sunset French Pattern

Travertine Sunset római lerakás- A matt csíszólt felülete egy egyedi hatást ad amelyben érvényesülnek a színek és texturák. A meleg színek fényt adnak a helyiségnek, gyakran alkalmazható fürdőszobák és konyhák burkolására, de kültéri használatra is alkalmas.

Travertin Nebula French Pattern
Travertin Nebula French Pattern

Travertin Nebula római lerakás- egy merész bézs-barna-szürke színkavalkád . A borostyán árnyalataival rendelkező természetes kő alkalmas bármilyen stilusú konyha, fürdő, nappali vagy terasz burkolására.

Travertin Tumbled Com French Pattern
Travertin Tumbled Com French Pattern

Antikolt travertine római lerakás- egy krám-bézs színű rusztikus kőzet amely tökéletesen illeszkedik a természetes-rusztikus környezetekben, úgy kültérben mint beltérben.

Travertin Light French Pattern
Travertin Light French Pattern

Travertin light római lerakás- egy ellenálló közet, krém-bézs és enyhe barnás erek találhatóak meg benne. Ez a közet ideális külterek illetve belterek burkolására. Akár konyhák, fürdők, teraszok vagy lábazat illetve keritések burkolásara alkalmazható.

Travertin Noche 7x15x1 tumbled
Travertin Noche 7x15x1 tumbled

Antikolt travertin Noche 7x15x1- csodálatos megjelenést kölcsönöz bármilyen helyszínen a földbarna és a bézs természetes árnyalata miatt. Ez a természetes kő ideális bármilyen környezetben beltérben és kültérben is. Alkalmas konyhabútorokhoz, fürdőszobákhoz, teraszokhoz vagy lábazatokhoz és kerítésekhez.

Travertin Scapitata Main
Travertin Scapitata Main

Roppantott Main travertine- figyelemre méltó a bézs és a barna színtartományában, amely tökéletesen illik minden felűletre és egyedi környezetet teremt. Mind a modern, mind a hagyományos stilusra alkalmas.


Travertin Antique 10x10x1
Travertin Antique 10x10x1

Antikolt travertine 10x10x1- rusztikus, krémszínű bézs árnyalatú anyag, tökéletesen illeszkedik hagyományos vagy modern terekbe, így a természetes kő szépségét adja.


Travertin Antique 7x15x1
Travertin Antique 7x15x1

Antikolt travertine 7x15x1- rusztikus, krémszínű bézs árnyalatú anyag, tökéletesen illeszkedik hagyományos vagy modern terekbe, így a természetes kő szépségét adja.

Travertin Yellow
Travertin Yellow

Travertine Yellow- egy különleges színvilágú kőzet. Kiváló választás a klasszikus belső terekhez, a fürdőszobákhoz, a hálószobákhoz vagy a kültéri alkalmazásokhoz - teraszok, függőleges burkolatokhoz stb. Egyedülállóságot és kényelmet kínál minden térben.

Travertin Autumn Leaves Mat 30,5x61x1,2
Travertin Autumn Leaves Mat 30,5x61x1,2

Travertine Autumn Leaves Mat 30,5x61x1,2- olyan anyag, amelynek különleges színtartománya meleg, paradicsomszerű árnyalatú, zöldből aranyba és rozsdabarnára változhat. Kiváló választás a klasszikus belső terekhez, a fürdőszobákhoz, a hálószobákhoz vagy a kültéri alkalmazásokhoz - teraszok, függőleges bevonatok stb. Egyedülállóságot és kényelmet kínál minden térben.Travertin Autumn Leaves 7x15x1
Travertin Autumn Leaves 7x15x1

A Travertine Autumn Leaves 7x15x1 -- olyan anyag, amelynek különleges színtartománya meleg, paradicsomszerű árnyalatú, zöldből aranyba és rozsdabarnára változhat. Kiváló választás a klasszikus belső terekhez, a fürdőszobákhoz, a hálószobákhoz vagy a kültéri alkalmazásokhoz - teraszok, függőleges bevonatok stb. Egyedülállóságot és kényelmet kínál minden térben.

Travertin Noce Scapitat
Travertin Noce Scapitat

Roppantott travertine Noche- egy bézs és barna színtartományon keresztül figyelt fel, amely tökéletesen illeszkedik az egyedülálló környezet megteremtéséhez. Mind a modern, mind a hagyományos használatra alkalmas.


Travertin Toscana vien cut polished Travertin Toscana vien cut mat

Travertin Toszkána szálvágott mattcsíszolt - ellenáló, krém-bézs-szürkés kőzet, mattcsíszolt felülettel, mely rendkívül elegáns jellegű. Ez a természetes kő ideális bármilyen környezetben beltérben és kültérben is. Alkalmas konyhabútorokhoz, fürdőszobákhoz, teraszokhoz vagy függőleges lábazatokhoz és kerítésekhez.


Travertin Toscana vien cut mat Travertin Toscana vien cut mat

Travertin Toszkána keresztvágott mattcsíszolt - ellenáló, krém-bézs-szürkés kőzet, mattcsíszolt felülettel, mely rendkívül elegáns jellegű. Ez a természetes kő ideális bármilyen környezetben beltérben és kültérben is. Alkalmas konyhabútorokhoz, fürdőszobákhoz, teraszokhoz vagy függőleges lábazatokhoz és kerítésekhez.

Travertin Autumn Leaves vein cut polished Travertin Autumn Leaves vein cut polished

Travertine Autumn Leaves szálvágott polírozott - különleges színtartományban meleg, paradicsomszerű árnyalatú zöldtől aranyig rozsdásig. Kiváló választás a klasszikus belső terekhez, a fürdőszobákhoz, a hálószobákhoz vagy a kültéri alkalmazásokhoz - teraszok, függőleges burkolatok stb. Egyedülállóságot és kényelmet kínál minden térben.