A nagy 4-es

      A Rocas Decor egy növekvő vállalat, amely odafigyel ügyfelei igényeire és a projektek optimális megoldását kínálja. Rövid idő alatt sikerült kialakítanunk, hogy a Rocas Decor egy név legyen a piacon, sikerült egyesíteni a hagyományt és a legújabb technológiát. Ennek eredményeképpen, mint befektetési tervet, elindítottuk a "The Big 4" („A nagy 4-es”) projektet. Ezzel a projekttel új kőgyártási és feldolgozási sávot alakitottunk ki, így bármilyen típusú projekteket véghez vihetünk.

       Csapatunkban csak szakemberekkel és tapasztalattal rendelkező értékesítökkel-tanácsadókkal találkoznak, mindig összhangban állunk a piaci elvárásokkal, ezért tudunk megfelelni ügyfeleinknek ebben a nagy projektben, a „The Big 4”-ben. Tekintettel arra, hogy saját kőbányákkal rendelkezünk, de más kőbányákkal is kiváló együttműködést folytatunk, úgy döntöttünk, hogy 4 alapanyaggal elindítjuk fent említett projektünket, a Toszkán travertin, Athos Ivory (Vratsa) és Bardolino mészkő és az Andezit kövekkel. Ezekből az anyagokból bármit meg tudunk csinálni, bármilyen projekthez tudunk megoldást kínálni:
- burkolatokat
- szegélyköveket
- dekor köveket
- masszív megoldásokat
- speciális méretre vágott köveket

       A Toszkán travertin vágható szálirányban (travertinre vágva) vagy keresztben (mészkőre vágott) és burkolóanyag, lépcső, párkány, konyha-fürdőszoba pult készíthető belőle.
Az Athos Ivory (Vratsa) mészkő egy magas minőségű mészkő, krémszínű árnyalattal, amely könnyen illeszthető bármilyen stílushoz, és könnyedén bevezethető egy kortárs, klasszikus vagy akár ultramodern környezetbe.
A Bardolino mészkő a saját kőbányából kivont mészkő, amely többféle késztermékké vágható és feldolgozható. Az Andezit egy vulkanikus kőzet, nagy nyomószilárdsággal rendelkezik igy az autóforgalmat is elbírja. Használható külső belső kialakításokhoz.


      Az oka annak, hogy ügyfeleink minket választanak, nem csak a termékek minősége, hanem a megfizethető árak is. Bennünk megbízható és lojális partnert látnak, professzionális hozzáállással. Rendkívül büszkék vagyunk az ügyfeleink rendelkezésére bocsátott termékek kiváló minőségére és a magas színvonalú szolgáltatásokra. Minden természetes kővel végzett munka egyedülálló! A színek, az árnyalatok, és a textúrák változatossága biztosítja a kívánt környezetet, amelyben kényelmesen érezheti magát. Foglalkozunk a kínált szolgáltatások javításával és ügyfeleink, partnereink elégedettségi szintjének emelésén.
A megbízhatóság és a minőség az alapelvünk