Gránit Természetes Kő Portfólió


A Gránit egy rendkívül tartós és esztétikus anyag mindenféle felületre, legyen az belső vagy külső illetve lakóházak vagy ipari épületek felhasználására.
A gránit az építészeti projekteket olyan különleges szépséggel ruházza fel, amely a tartóssággal együtt bármilyen típusú projekt eleganciájához vezet.
A gránit egy vulkanikus masszív, durvaszemcsés kőzet, így az egyik legkeményebb kőzetek egyike amely körülmények között is megálja a helyét és a csodás színvilágának köszönhetően a legelegánsabb dizájn megoldásokat lehet elérni. Tökéletesen illeszkedik a fa, a fém és akár az üveg kombinációjában.
Ez a kőzet annyira durva, hogy a feldolgozásához csak a gyémánt használható fel. A fent felsorol funkciók miatt a gránit egy olyan termék, amely több területen használható fel, pl. ipari és kereskedelmi létesítményeknél, illetve közterületeknél.
Mivel nagymértékben hő és kopásálló, ellenáll a káros savak és sók hatására, fenntartja a tiszta, természetes ragyogását és színét, akár az első nap, emiatt hosszú ideig, használhatják körülményektől függetlenül. Biztosítunk önöknek, gránit táblákat melyekből különböző termékeket tudunk kivágni, pl. lépcsőket, konyha pultokat, párkányokat és fedlapokat a kívánt méretekben.
Nálunk a legjobb áron a legszebb modeleket találják.