Pala természetes kő portfolióA pala egy egzotikus és egyedi természetes kő. Fenséges és tartós. Ez a földszerű kő meleget sugároz. A pala jellege lehetővé teszi, hogy illeszkedjen egy hagyományos, modern, klasszikus vagy rusztikus designhoz.
Egy régi világ hatást ad.A pala egy modern és hagyományos építőanyag, fel lehet használni számos területen, födémek, tetők, homlokzatok, lépcsők, munkalapok és párkányok készítésére.
A palatető hosszú távú minőséget és védelmet biztosít a gyakorlatilag bármilyen éghajlati hatás ellen, ugyanakkor nagyon vonzó esztétikai megjelenés, nagyon elegáns építészeti megjelenés.
A pálával burkolt helyek különlegesek és nem igényelnek különös gondosságot, így sok éven át szolgálnak, ellentétben más dekorációs anyagokkal.
A pala egy nagyon kemény és tartós kő, jelentéktelen abszorpciós hatással, ezért használható medence körüli burkolatnak vagy kültéri helyekre ahol a jelentős a forgalom.
A palatípusok változatossága és felhasználási módjai lehetővé teszik, hogy ezt az anyagot különböző beltéri vagy kültéri helyek építésére használják, a rusztikustól, a modern, az egzotikus (mediterrán stílus) a klasszikusokig.
A legalacsonyabb áron legkülönfélébb pala termékekkel várjuk a kedves vevőket.