Pala burkolatok
A pala a kevéssé átalakult metamorf kőzetek egy sajátos csoportja. Jellegzetessége az oldalnyomás hatására kialakult lemezesség, amit felerősít, hogy az átkristályosodás eredményeként képződő lemezes, illetve hosszúkás ásványok (csillámok, klorit, talk, amfibólok, grafit) ugyancsak a mikrocsúszásokkal párhuzamosan rendeződnek el. A palás kőzetekben gyakoriak a nagy nyomáson stabil ásványok, így a kvarc és a földpátok mellett a gránátcsoport ásványai. Mivel a palák a síklapok mentén jól hasadnak, ezért régebben tetőfedő és útburkoló anyagként is gyakran használták őket. A tetőfedésre használt természetes palakőzeteket idővel műpalával (eternittel) váltották ki.
 Black Calibrated Black Calibrated pala

Black Calibrated pala- lemez a merész és modern fekete látványt nyújtja, a természetes textúrával kombinálva, ami bármilyen körülmények között alkalmas. Időjárásálló, tökéletesen illeszkedik mind belső, mind kültéri teraszokra, kertekre vagy járdákra.

 Black Calibrated Roofing Slate Cserép Fekete Calibrated

Cserép Fekete Calibrated -Tetőfedés egy tetoválási mintázat, amelyet kifejezetten a tetők számára készítettek, amelyeket az ókor óta erre a célra használnak.

 Grey Green A Grey Green pala

A Grey Green pala- a szürke-füst kellemes árnyalataiban ideális választék mind a belső, mind a kültéri teraszokon, kerteken, sikátorokon, tornyokon. Lesvos Panel esvos Panel pala

A Lesvos Panel pala- figyelemre méltó masszív struktúrával és bézs színű és barna színekkel, amelyek tökéletesen alkalmasak egyedi környezet kialakítására. Alkalmas mind a modern, mind a rusztikus-hagyományos stílusban.

 Meteora Meteora pala

A Meteora pala- modern levegőt hoz a szürke-antraciton vagy a szürke-kék krómon keresztül. Természetes kő ellenáll az időjárási viszonyoknak, könnyen illeszthető bármilyen helyre, a klasszikustól az ultra-modernig. !

 Montauc Black Montauk Black natural pala

Montauk Black natural pala-egy merész és modern fekete a természetes textúrával kombinálva, ami bármilyen körülmények között alkalmas. Időjárásálló, tökéletesen illeszkedik mind belső, mind kültéri teraszokra, kertekre vagy járdákra.


 Rhodos Filleto Rhodos Filleto pala

A Rhodos Filleto pala- jó választás a modern és stílusos dizájnhoz. A klasszikus légkörben a meleg bézs borostyán gerendák és a kristály csillogó szürke színekkel büszkélkedhet.

 Rusty Rusty pala

A Rusty pala- a szürke-füst és rozsda árnyalatok merész kombinációja, amely stílus és elegancia mindenféle kialakításhoz. Az időjárásállóság tökéletesen illeszkedik mind a beltérben, mind a szabadban kertek, teraszok, sikátorok vagy gazebosok számára.

 Terra Lava Panel Terra Lava Panel pala

Terra Lava Panel pala- látványos fekete és merész dizájn kombinálva a természetes textúrával, ami bármilyen körülmények között megfelelővé teszi. Időjárásálló, tökéletesen illeszkedik mind a belső, mind a külső aljzathoz vagy kerítéshez.

Szabálytalan Sikis pala Szabálytalan Sikis pala

Szabálytalan Sikis pala- a legjobb választás a rusztikus és a természetes design számára. A meleg mézbézra és a földszínekre klasszikus hangulatú.

 Velvet Maro Velvet Maro pala

Velvet Maro pala- egy jó választás a modern és stílusos designhoz. A meleg vörösesbarna árnyalatok és a puha textúra miatt klasszikus hangulatot is tartalmazhat.

 Meteora Neregulata Szabálytalan Meteor pala

Szabálytalan Meteor pala- modern szürke-antracit vagy szürkéskék krómot hoz létre. Természetes kő ellenáll az időjárási viszonyoknak, könnyen illeszthető bármilyen helyre, a klasszikustól az ultra-modernig.

 Meteora Stenari Stenari Meteora pala

Stenari Meteora pala- rusztikus levegőt aszimmetrikus és masszív méretekkel, szürke-antracit vagy szürkés árnyalatokkal látja el. Természetes kő ellenáll az időjárási viszonyoknak, könnyen illeszthető bármilyen helyre, a klasszikustól az ultra-modernig.

 Sikis Stenari Sikis Stenari pala

Sikis Stenari pala- jó választás egy rusztikus és természetes designhoz. A meleg mézbézra és a földszínekre klasszikus hangulatú.

Rusty pala burkolókő Rusty pala burkolókő

Rusty pala burkolókő- egy olyan szürke színű és rozsdás árnyalatok, amelyek stílusát és eleganciáját bármilyen formatervezéshez igazítják. Időjárásálló, tökéletesen illeszkedik mind a belső, mind a külső aljzathoz vagy kerítéshez.

 Desert Brown Szabálytalan Desert Brown pala

Szabálytalan Desert Brown pala- jó választás a modern és stílusos dizájnhoz. A meleg, szürke-barna árnyalatokból klasszikus hangulatot árasztanak.

 Neregulata Rodos Szabálytalan Rhodos pala

Szabálytalan Rhodos pala- a legjobb választás a modern és stílusos dizájnhoz. A klasszikus légkörbe a meleg bézs borostyán gerendák és a kristály csillogó szürke színekkel jár.