Fedezz fel egy másik világotEgy másik világ! Egy másik megközelítés természetes kőből! Művészet, luxus, stílus, finomítás. A tökéletes forgatókönyv az egyedülálló, élénk, személyre szabott, gazdag helyre. Ez a világ kínálunk Önnek egy új, exkluzív showroom-ot Kolozsváron str.Campina nr.62. Márvány, gránit, kvarc, ónix keresztül lélegzett, élénk színek és csodálatos formák, finom szimbólumokat, amelyek elvezetnek a lényege a természet által halhatatlanná tett abszolút győzelmét efemer művészeti teremtett a show elit a kifinomult és kifogástalan. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinket a legjobb természetes kőfelületekről inspirálják. Tudásunknak köszönhetően képesek vagyunk egyedülálló felületeket ajánlani és befejezni akár otthon, kertben vagy csodálatos projektekben. A minőségi szenvedélyünk, a részletekre való figyelemünk ideálisnak tartja számunkra a megfelelő anyagok ajánlását. A Natural Stone Offite-t a világ legfontosabb karrierjeiből importálják, és ideális egyedi projektekben való felhasználására. A gazdag és vastag színek használata a szövetekhez és a festékhez nem csak az egyetlen módja annak, hogy bemutassuk a gyönyörű chloe-t. Van egy feltűnő számos természetes kő, márvány, gránit, mészkő, ónix Varinda pirosról kékre profung éjfélkor, és sötétzöld úgy tervezték, hogy a stílus és a belső élet.

Azul Bahia Azul Bahia

Azul Bahia- A kék sziklák ritkák és látványos megjelenésűek, az Azul Bahia-t elsősorban exkluzív alkalmazásokhoz használják. Ezt a kõt természetes kõként vagy drágakõként használják.

Irish Green
Irish Green

Blue Jeans- A kék sziklák nagyon ritkák és látványos megjelenésűek, a kék köveket elsősorban exkluzív alkalmazásokhoz használják.

Blue Jeans Blue Jeans

Blue Jeans- A kék sziklák nagyon ritkák és látványos megjelenésűek, a kék köveket elsősorban exkluzív alkalmazásokhoz használják.


Matrix Granite
Matrix Granite

Matrix Granite- A Matrix Granite egy brazíliai gránit, amelyet a hullámos mintázat jellemez, a sötét szürke-fekete háttér, eleganciát és kifinomultságot.

Red Malibu Red Malibu

Red Malibu- egy ritka gránit, amelyet exkluzív munkákhoz használnak, a piros malibu gránit egy Brazíliából importált gránit, ez egy nagyon tartós anyag.

Black Cosmic Main Black Cosmic Main

Black Cosmic Main- kombinálja a szépség és a márvány mozgást a gránit keménységével és tartósságával. Valójában ez lesz a legfontosabb eleme bármelyik konyhának, rajzolva csodálatos megjegyzéseket mindazoktól, akik látják. ritkasága az árkategóriánk tetején helyezkedik el, de vonzó megjelenése azt jelenti, hogy azt hiszem, ez kiváló érték.

Copper Dune Copper Dune

Copper Dune- Északkelet-Brazíliából származik, amely az utóbbi években számos egzotikus kört kínál. Keménységének köszönhetően gránitnak tekintik, és nagyra értékelik a barna és könnyű erek kombinációját, amelyek különösen lenyűgözőek és márványszerűek..

Carnevale Granit
Carnevale

Carnevale Granit- Ez a kő sötét erekkel rendelkező földszínekkel rendelkezik. A gránit rendkívül tartós és alkalmazható beltéren és kültéren is.

Elegant Brown
Elegant Brown

Elegant Brown Granit- Brazíliából, egy különleges kő keverék szürke és barna. Beltéri vagy kültéri használatra készült.


Kosmus Lether Kosmus Lether

Kosmus Lether Granit- elegáns felületet kínál, ahol az alkalmazásra kerül, nagyon szép megjelenésű a szeméhez, de az érintéshez is

White Torincinno White Torincinno

White Toroncino Granit- egy ritkán előállított gránit a braziliai Sao Paulo bányáiban.

Brown POL
Brown POL

Brown Pol Granit- kiemeli a természetes kőváltozatokat mély barna árnyalatokkal és fehér kristály árnyalatokkal és szürke árnyalatokkal

Black And Gold Black And Gold

Black and Gold márvány- egy természetes fekete kő fehér és arany erekkel.

Black Cosmic Black Cosmic

Black Cosmic Granit- egy nagyon népszerű gránit az utóbbi időben a fehér vénák, az arany és a kis ezüst kristályok.

Brown Antique Marron Cohiba Brown Antique Marron Cohiba

Brown Antique Marron Cohiba- olyan sötétbarna kristályokból áll, amelyek egyenetlen formájúak, gyakran egyedi fémes tükrökkel.


Brown Chocolate Brown Chocolate

Brown Chocolate- gránit meleg csokoládéra emlékeztető színekkel. Csokoládé színe miatt uralja a nemzetközi piacon az elmúlt években a szépsége miatt, Észak-Brazíliából jön.

Brown Silk POL Brown Silk POL

Brown Silk Pol- valóban rendkívüli a barna szalagok és fehér tónusok miatt, ami drámai megjelenést kölcsönöz az anyagnak.

Copper Canyon Copper Canyon

Copper Canyon- a rozsda és a drámai gránit arany kombinációja Brazíliából, sok szín és sötét erek széles választékával.


Copperfield Gold Copperfield Gold

Copperfield Gold- egy brazíliai gránit, amely különböző színeket, fekete, aranybarna és szürke színt ötvözi.

Costa Smeralda Costa Smeralda

Costa Smeralda- egy gránit nyitott árnyalatokkal, forró lemezzel és színes alapozással a stílus és design széles választékából.


Fossil Black Fossil Black

Fossil Black- Marokkóból származik egy fekete márvány, melynek természetes fehér mintái származnak a devon korszakból.

Fossil Brown Fossil Brown

Fossil Brown- Marokkóból származik egy barna márvány, melynek természetes fehér mintái származnak a devon korszakból.

Golden Beach Golden Beach

Golden Beach- a sötétebb kristályok miatt szürke vagy szürke felületű gránit.

Labradorite Blue Flower Labradorite Blue Flower

Labradorite Blue Flower- Különböző keretek a kőben különböző fényszíneket tükröznek.

Magma Black Magma Black

Magma Black- Ez egy nagyon különleges gránit, amely Brazíliából származik.

Travertino Tabacco Travertino Tabacco

Travertino Tabaco- A Travertino Tabacco egy eredeti aranybarna travertin Mexikóból, ez a természetes kő nagyon szép, mert nagyon hasonló a dohányh színéhez.

Bronze Amani Bronze Amani

Bronze Amani- értékes és elegáns, a Bronz Amani valóban különleges márvány, amely bronz árnyalatú, ami kellemes és pihentető környezetet teremt, átalakítva őket a nyugalom és a pihenés igazi oázisává.

Calcite Caraibica Extra Calcite Caraibica Extra

Calcite Caraibica extra- egy igazán különleges márvány, a kék márvány bézs, nagyra értékelik a világ minden tájáról.

Fusion Multicolor WOW Fusion Multicolor

Wow Fusion Multicolor- egy nagyon ritka brazil természetes kő robbanás felhõkkel.A színek a barna, kék, zöld, réz és szürke, intenzív természetes változat egy látványos egyedi felület

Jurassic Brown Extra Jurassic Brown Extra

Jurassic Brown Extra- a kő egyedülálló eleme, hogy több héjszerkezet és fosszilis korall a csempe, a barna színű puha felület, a textúra, amely hangsúlyozza az anyag bordák és a fosszíliák.

Lapis Blue Classic
Lapis Blue Classic

Lapis Blue Classic- a kék, fekete és fehér egyedülálló eleme az őskori divatban, az afrikai gránit a kék szerelmeseinek valóra vált.

Grey Stone Grey Stone

Grey Stone- Irán határain importálják, ez a kő szürke "sáros" hangokból és feltűnő fehér szalagokból áll.

Marinace Marinace

Marinace- túlnyomórészt fekete gránit, fekete, szürke és fehér kavicsok kombinációjával, a folyók alapjainál. Ajánlott felhasználások: konyhai munkalapok, kádak, lépcsők, oszlopok, mosdókagylók.

Saint Noir
Saint Noir

Saint Noir- egy kő, amely kiemelkedik vonzó textúráján, a színtelen, fehér-fehér vénákon és az aranyon.

Noir Saint Laurent Noir Saint Laurent

Noir Saint Laurent- egy sötét márvány, barna és fekete között, kis fehér illúziókkal, tökéletes luxusprojektekhez.Verde Lapponia Verde Lapponia

Verde Lapponia- a zöld gránit királya, lenyűgözi a zöld és erős fehér árnyalatainak érdekes társalgóit, a gránit ritkán kínál minden nap csodálatos eleganciát és sajátos varázsát sugároz.


Cipollino Ondulato Verde Cipollino Ondulato Verde

Cipollino Ondulato Verde- egy eredeti és tele élénk színekkel díszített márvány, különböző zöld esküvők és fehér betétek által megszakított hullámcsíkokkal.

Azul Macaubas Slab Azul Macaubas

Azul Macaubas- márvány nagyon híres és széles körben használják világszerte az anyag tulajdonságai, morfológiája és színe, ahogy a neve is jelzi, egy elegáns kék ég.