Onyx, Rocas Décor-nál a legjobb!


A mikrokristályos kvarcok, más néven kalcedonnak számtalan változata ismert, melyek színükben és megjelenésükben különböznek egymástól. A drágakőtudomány a változatokat önálló fajtáknak tekinti, éppen ezért külön névvel illeti őket, az ónix félig átlátszó, és eltérő színű sávok díszítik. A fekete vagy fehér színváltozatoknál gyakoribb - különösen ékszer esetében az onyx sokféle árnyalatban megtalálható - áttetsző fehér, mézsárga, bézs, rózsaszín, rozsdás vagy erős zöld és piros árnyalatok, melyek mindegyike hangsúlyozott erőteljes és kifejező szalagjátékokkal.

Az Onyx egy áttetsző féldrágakő kő a ritka szépség, elsősorban a belső: főként függőleges plating, belső padló, kádak, asztalok vagy más díszítő elemek, dekoratív falak - minden rendkívül stílusos, különösen, ha megéri megvilágítás (a félig átlátszóságnak köszönhetően ezáltal felszabadíthatja az anyag egyedi áramlását).

Az új trend ismét felhívja a tervezők és a tervezők figyelmét arra a látványos hatásra, amelyet ezzel a különleges anyaggal lehet elérni.Onix Fantastico Onyx Fantastico

Onyx Fantastico - látványos féldrágakő, áttetsző, lélegzetelállító, lineáris vagy elliptikus mintázatokkal, mindenféle stílushoz illik. Lenyűgöző hatás érdekében ajánlott egy fényforrással megvilágitani..

Onyx Arco Onyx Arco

Onyx Arco- látványos féldrágakő, áttetsző, lélegzetelállító, lineáris vagy elliptikus mintázatokkal, mindenféle stílushoz illik. Lenyűgöző hatás érdekében ajánlott egy fényforrással megvilágitani..

Onyx Pink Onyx Pink

Onyx Pink- látványos féldrágakő, áttetsző, lélegzetelállító, lineáris vagy elliptikus mintázatokkal, mindenféle stílushoz illik. Lenyűgöző hatás érdekében ajánlott egy fényforrással megvilágitani..

Onyx Miele Onyx Miele

Onyx Miele- látványos féldrágakő, áttetsző, lélegzetelállító, lineáris vagy elliptikus mintázatokkal, mindenféle stílushoz illik. Lenyűgöző hatás érdekében ajánlott egy fényforrással megvilágitani..

Onyx Orange Onyx Orange

Onyx Orange- látványos féldrágakő, áttetsző, lélegzetelállító, lineáris vagy elliptikus mintázatokkal, mindenféle stílushoz illik. Lenyűgöző hatás érdekében ajánlott egy fényforrással megvilágitani..

Onyx Red Onyx Red

Onyx Red- látványos féldrágakő, áttetsző, lélegzetelállító, lineáris vagy elliptikus mintázatokkal, mindenféle stílushoz illik. Lenyűgöző hatás érdekében ajánlott egy fényforrással megvilágitani..

Onyx Smeraldo Onyx Smeraldo

Onyx Smeraldo- látványos féldrágakő, áttetsző, lélegzetelállító, lineáris vagy elliptikus mintázatokkal, mindenféle stílushoz illik. Lenyűgöző hatás érdekében ajánlott egy fényforrással megvilágitani..

Onyx Green Onyx Green

Onyx Green- látványos féldrágakő, áttetsző, lélegzetelállító, lineáris vagy elliptikus mintázatokkal, mindenféle stílushoz illik. Lenyűgöző hatás érdekében ajánlott egy fényforrással megvilágitani..

Onyx Rainbow Onyx Rainbow

Onyx Rainbow- látványos féldrágakő, áttetsző, lélegzetelállító, lineáris vagy elliptikus mintázatokkal, mindenféle stílushoz illik. Lenyűgöző hatás érdekében ajánlott egy fényforrással megvilágitani..

Onyx Raffaello Onyx Raffaello

Onyx raffello- látványos féldrágakő, áttetsző, lélegzetelállító, lineáris vagy elliptikus mintázatokkal, mindenféle stílushoz illik. Lenyűgöző hatás érdekében ajánlott egy fényforrással megvilágitani..