Márvány burkolatok
A márvány olyan, kalcitból és/vagy dolomitból álló metamorf kőzet, amelynek karbonátásvány-tartalma az 50%-ot meghaladja. A tiszta márvány több mint 95% karbonátásványt (kalcitot) tartalmaz.
A szilikátos márványban a karbonátásvány-tartalom 50-95%. Szerkezete tömör, szemcsés. Színe a különböző szennyeződések szerint változik. Leggyakoribb a vas-oxid és a mangán-oxid okozta elszíneződés. Létezik vörös, szürke, fehér, carrarai és még számos változata.
A márvány tetszetős felülete és időtállósága miatt évezredek óta kedvelt anyag. A márvány és a mészkő viszonylag elég kemény és tartós anyag. Fennmaradtak több ezer éves márvány lépcsők is, melyek a mai napig nem koptak el teljesen, tehát a márvány elég tartós anyag.
Szépsége mellett keménysége miatt volt igen kedvelt szobor-alapanyag és építőanyag (burkolókő). Használják ablakpárkánynak,járólapnak, padlónak és fali burkolatnak. Mivel a márvány felülete sérülékeny, ajánlott impregnáló szerekkel védeni, hogy sokáig lehessen élvezni a márvány adta természetes szépséget és luxust.
 Bianco Carrara márvány
Bianco Carrara márvány

Bianco Carrara márvány - fehér márvány, elegáns ruhában, arisztokratikus képet nyújt. Lehetővé teszi korlátlan színkombinációkat, illeszkedik bármilyen designhoz, helyet biztosít a fényességnek és finomításnak.

Botticino Botticino Márvány

Botticino márvány - klasszikus és elegáns választás. A diszkrét fátyol és a meleg bézs árnyalatokkal optimális választás minden belső tér számára, akár otthon, akár közterületen. Lehetővé teszi klasszikus vagy vastag színek kombinációját.


Breccia Sarda  reccia Sarda Márvány

Breccia Sarda márvány- krémes márvány sötét erekkel, jól elosztva és harmonizálva, hogy kényelmet és luxust érezzen. Könnyen alkalmazható mind a lakásokban, mind a nyilvános helyiségekben, így többféle színkombinációt, klasszikus vagy félkövér.


Breccia Sarda  Márvány Cleopatra

Márvány Cleopatra - márvány bézs-barna márványból, amely minden tér melegét kínálja. Bátor választás mind a lakásokban, mind a nyilvános helyeken. Könnyen alkalmazható mind a lakásokban, mind a nyilvános helyiségekben, így többféle színkombinációt, klasszikus vagy félkövér.

Crema Marfil Márvány Marfil

Márvány Marfil - egy bézs márvány, melyet finom fáradtság jellemez, ez a kő nagyon keresett és szerette. Tökéletes a belsőépítészet számára, kortárs, mégis klasszikus megjelenéssel, amely sokféle kombinációt tesz lehetővé.

 Emperador Dark Emperador Dark Márvány

Emperador Dark Márvány - elegáns megjelenés fehér és krémes ráncokkal, borostyánba ágyazva. Ez a kő kiválóan alkalmas a munkalapok, mozaikok, fal- és padlóburkoló alkalmazások, szökőkutak, úszómedencék és egyéb külső projektek számára.

Florida White Florida White Márvány

Florida White márvány - fehér, fehér és fehér árnyalatú fehér márvány tökéletes választás elegáns márványpadlók, kandallók, padlóburkolatok és még sok más. Ideális magán- vagy közterületi tervezéshez, kifinomult hatással.

 Rosso Verona
Rosso Verona Márvány

Rosso Verona márvány- vörös márvány olasz származású, jellemzi az intenzív piros színű, kis változata piros-sárga vagy rózsaszín hang, amely eleganciáját és egyediségét. Ideális magán- vagy közterületi tervezéshez, több alkalmazással mind beltérben, mind szabadban.

 Teriesta Teriesta Márvány

Teriesta márvány - márvány bézs márvány, amely minden tér melegét kínálja. Bátor választás mind a lakásokban, mind a nyilvános helyeken. Könnyen alkalmazható mind a lakásokban, mind a nyilvános helyiségekben, így többféle színkombinációt, klasszikus vagy félkövér.


 Thassos
Márvány Thassos White

Márvány Thassos White - rendkívül fehér márvány, diszkrét véna, arisztokratikus képet kínál. Lehetővé teszi korlátlan színkombinációkat, illeszkedik bármilyen designhoz, helyet biztosít a fényességnek és finomításnak.


 Verde Guatemala Verde Guatemala Márvány

Verde Guatemala márvány- vastag árnyalatú zöld, egyedülálló és stílusos bármilyen térben. Bátor választás mind a lakásokban, mind a nyilvános helyeken. Könnyen alkalmazható mind a lakásokban, mind a nyilvános helyiségekben.

 White Spider Márvány White Spider

Márvány White Spider - fehér márvány, pókhálóval több szürke tónusú, tökéletes választás elegáns márványpadlók, kandallók, padlók és még sok más. Ideális magán- vagy közterületi tervezéshez, kifinomult hatással.


 Emparador Gold Dark Emperador Márvány

Dark Emperador márvány- Az aranyszínű és krémfehérjáték miatt elegáns megjelenésű, sárga háttérbe ágyazva. Használják a magán- vagy a lakossági belsőépítészetben, ami kifinomult hatást eredményez.

 Porto Oro Márvány Porto Oro

Márvány Porto Oro - valódi fekete márvány, arany fátyol. A világ legérdekesebb történelmi épületében alkalmazott, ma még kifinomult választás. Ez a magán- vagy köztervezésben használatos, eklektikus hatással.

 Pietra Serena Márvány Pietra Serena

Márvány Pietra Serena- egy szürke márvány elegáns kék tollal. Használják a magán- vagy a lakossági belsőépítészetben, ami kifinomult hatást eredményez.

 Breccia Oniciata Márvány Breccia Oniciata

A Marine Breccia Oniciata - áttetsző, kiegyensúlyozott vénákkal díszített, márványozott, krémes márvány, amely kényelmet és luxust nyújt. Könnyen alkalmazható mind a lakásokban, mind a nyilvános helyiségekben, így többféle színkombinációt, klasszikus vagy félkövér.

 Grey Stone Grey Stone Márvány

Grey Stone márvány - antracit szürke márvány elegáns, fehér ezüst díszítéssel. Használják a magán- vagy a közterek kialakításában, ami kifinomult és buja hatású.

 Equator Equator Márvány

Equator márvány - egy látványos, fehér márvány párhuzamos párhuzamos fátyol szürke és fehér tónusokkal tökéletes választás elegáns márványpadlók, kandallók, padlóburkolatok és még sok más. Ideális magán- vagy közterületi tervezéshez, kifinomult hatással.

 Alivery Grey Alivery Grey Márvány

Alivery Grey márvány - Kiváló a kék szürke színű, kis fehér tollal, amely elegáns helyet teremt. Mind a modern, mind a hagyományos használatra alkalmas.


 Nero Marquina Nero Marquina Márvány

Nero Marquina márvány -kifinomult választék. Az ellentétes fehér helyszínnek köszönhetően minden tér megkülönböztetését és eleganciáját biztosítja, könnyen beilleszkedik bármelyik környezetbe, a klasszikusoktól az ultra-modernig.

 Blue Jeans Blue Jeans Márvány

Blue Jeans márvány- a kék-elektromos tölcsér, a sárga-sárga kopoltyúk a felszínen, tekintve az egyik legszebb golyók a világon. A kék farmereket elsősorban exkluzív alkalmazásokhoz használják.Irish Green Márvány Irish Green

Az Irish Green- egyedülálló márvány, mint a textúra és a szín, nagyon híres az intenzív árnyalatokról és áttetszőségről, finom színűek, halványsárga és sötétzöld között, fehér és szürke erekkel. Stílusos és látványos anyag, mind magán, mind pedig közterületen használható.Verde Bamboo Verde Bamboo Márvány

Verde Bamboo márvány - egyedülálló márvány, mint a textúra és a szín, a kifinomult árnyalatok a sötétzöldtől a sötétzöldig változnak, fekete és szürke vénákkal. Stílusos és látványos anyag, mind magán, mind pedig közterületen használható.

Cipolino Ondulato Cipolino Ondulato Márvány

Cipolino Ondulato márvány- egy olyan márvány, amelyet egyedülálló szépség és erős karakter különböztet meg, amit a zöld és a fekete árnyalatok csodálatos kombinációja ad egy látványos helyszínnek. Ez egy nagyon elegáns anyag ideális a belső és külső bevonatoláshoz.

Rainforest Green Rainforest Green Márvány

Rainforest Green márvány - csodálatos márvány, amely minden környezetben a trópusi erdő összetettségét hozza. Dinamikus erekből álló kő, a kontrasztos színek megkülönböztető megjelenést kölcsönöznek. Ez egy nagyon elegáns anyag ideális a belső és külső bevonatoláshoz.

Sahara Noir Sahara Noir Márvány

Sahara Noir Márvány - exkluzív fekete márvány alabástrom erekkel és rozsdagépekkel. Ez egy nagyon elegáns anyag ideális beltéri és kültéri felületkezeléshez kifinomult megjelenéshez.Rainforest Brown Rainforest Brown Márvány

Rainforest Brown márvány - csodálatos márvány, amely a trópusi erdő komplexitását bármilyen környezetbe hozza. Dinamikus erekből álló kő, a kontrasztos színek megkülönböztető megjelenést kölcsönöznek. Ez egy nagyon elegáns anyag ideális a belső és külső bevonatoláshoz.