Rocas Decor impregnáló szerek
Solutie impregnare cu efect de umed D12 Nedves impregnáló oldat

Vizes hatású impregnálószer D22- Akril impregnálás erős UV szűrővel, magas hőmérsékletek és kíméletes időjárási viszonyoktól mentes, nem sárga és nem lágyítja az idő múlásával, védi a felületet az korózió ellen, mivel állandóan megjelenik a "frissen mosott" és a "szatén". Száraz és zsírtalanított felületen hengerrel vagy ecsettel kell felhordani. A kezelt kő porozitásának mértékétől függően számos alkalmazás javasolt, mind belső, mind külső területen.
Műszaki adatok
Szín:átlátszó
Fajsúly:0.9 ± 0,05 kg / lt
Alkalmazási hőmérséklet: 5 ° C és 35 ° C között
Textúra:1-2 réteg - szatén hatás, 3 réteg - fényes hatás
Száradási idő:3-4 óra
Fogyasztás: 1lt/5-8m²

PROFESSIONAL STONE SEALER

Professional Stone Sealer impregnáló szer- egy vízbázisú szerves oldószer, amely a kőfelületek vízzel, szennyeződéssel és fagymentesítő hatással szembeni védelme. Belső és külső alkalmazásokhoz is alkalmas. Könnyen használható, széles körben alkalmazható különösen a nagy abszorpciós természetes kőfelületekhez. A Professional Stone Sealer nem változtatja meg a kő természetes megjelenését, nem termel agglomerációkat, nyomokat vagy halókat. UV-ellenálló. Korlátozott védelmet nyújt a savakkal szemben.
ÖSSZETÉTEL – folyékony anyag,
- színtelen,
- aromás szénhidrogének illata,
- az olajipar származékait tartalmazza.

Total Wet

A Profesional stone Seealer Total Wet- A Total Wet egy nedvességálló kezelés, amely a kezelt felületeken "nedves" hatást kelti. Alkalmas minden természetes kő, márvány, travertin, gránit, agglomerált padló különböző színekkel kiemelni, a termék ajánlott mind beltérben, mind kültérben. A kezelt felületek fokozott védelmet élveznek a foltokkal szemben, mivel különleges formája van, amelyben az oldószerelegy betáplálódik az anyagba. A teljes nedves kezelés alkalmazása mélyreható s vet a kő színére, nem képez foltokat, nem eredményez áttetsző vagy filmszerű hatásokat. Ellenáll az UV sugárzásnak

Összetétele

: - folyékony anyag,
- színtelen,
- aromás szénhidrogének illata,
- az olajipar származékait tartalmazza,
Természetes kő tisztító oldat ACID "D-7"

Kő tisztítószer ACID D-7- Erős tisztítóoldat, tisztítja a ragasztó, a gitt vagy a rozsdafolt nyomait, és újra meghatározza a kő természetes megjelenését. Vízszintes és függőleges felületekhez is használható. Nem ajánlott márvány, műkő vagy téglára. Védőkesztyű és szemvédő használata javasolt, ha zárt helyiségekben szellőzteti a helyiséget, hogy megelőzze a gőzök felgyülemlését.

Műszaki adatok
Fajsúly:1,00 ± 0,05 kg / lt
Gyúlékony: NEM, Ne engedje fel a gőzöket
Nem ionos felületaktív anyagokat tartalmaz 5% 5%
Anionos felületaktív anyagok 5%
A terméket hivatalosan ellenőrizték és tanúsította a német FRESENIUS Intézet.
Bioclean Természetes kő tisztító oldat ECOLOGICA "BIO"

Bió kő tisztító szer- Biodegradálható tisztítószer minden természetes kőfelülethez: gránit, pala, márvány, mészkő, travertin. Nem tartalmaz ammóniát vagy más allergén komponenseket, foszfátokat vagy ásványi anyagokat, és nem támad olyan érzékeny felületeket, mint a gránit, márvány vagy mészkő.

Használat:A felületet permetezze és 5-10 perc elteltével tisztítsa meg ecsettel vagy csiszoló szivaccsal.
Műszaki adatokfolyékony
Szín:átlátszó
Fajsúly:1,00 ± 0,05 kg / lt
PH 0-1
Alkalmazási hőmérséklet: 5 ° C és 35 ° C között
Szag: citrom
Tűzveszélyes:Nem
Sósavat tartalmaz