FRANCHISE ÜZLET


Ha eljutottál erre az oldalra, érdemes lehet a Rocas Decor tagjai közé tartozni.
Mindig nyitottak vagyunk az együttműködésre, ha csapatunk részévé szeretne válni és ugyanazt szeretné mint mi, kérjük, küldjön egy levelet v kérjük, adja meg a helyét és tevékenységi körét az alábbi e-mail címen:

E-mail: kostas@rocasdecor.ro
E-mail: office@rocasdecor.ro

A Rocas Decor egy közvetlen importőr és különböző típusú természetes köveket értékeít.


Hála a szerzett tapasztalatokat igyekeztünk és megtanultuk, hogyan válasszuk ki a gyártókat, sikerült a legjobb ár-minőség arány megtalálni, folyamatosan törekszünk, javulunk.

Igyekszünk, hogy naprakész minden új dolog a mi területünkön, hogy jelen legyünk, minden számos nemzetközi kiállításon és képesek kapcsolatot teremteni és a link a súlyos tulajdonosok kőbányák. A helyszínrajz világszerte kibővült.

Összhangban vagyunk és tudatában vagyunk annak, hogy Románia jelenlegi piacai egyre inkább igényesek. Állandó raktárkészletünk az országban lévő raktárainkban lehetővé teszi számunkra a kő értékesítését és a legtöbb természetes kő kereskedelemben működő vállalat igényeinek kielégítését.


A kereskedelmi pontokon kivül amit nyitottunk, szeretnénk Franchaise rendszert is adni hisz már bizonyitottunk, hogy amit csinálunk az jó és szeretnénk ha követnének.

Francize Rocas Decor

Kapcsolattartó

Kostas Banakas:

Telefon: 0741/217 337
E-mail: office@rocasdecor.ro


Franchise-művelet, amely szerződésben, amely egy hivatalos személy franchise adó (ebben az esetben Rocas Decor) biztosítja más jogi személyeknek, a kedvezményezett, vagy franchise hasznosítási jogát a csomag iparjogvédelmi jogok vagy a szellemi, az értékesítés a bizonyos típusú termékek és szolgáltatások (ebben az esetben természetes kő és karbantartó termékek, valamint összeszerelés, feldolgozás és feldolgozás).

A kedvezményezett a franchise előnye működtetésére neves, és a belépő a versenypiaci segítségével értékesítési és marketing technikák tökéletessé idővel és a magas fokú jövedelmezőség.

Valószínűleg a franchise-partner legfontosabb előnye egy dedikált termék vagy szolgáltatás megvásárlása vagy használata.

Alkotó kapcsolatot egy üzleti franchise lehetővé teszi a hozzáférést a franchise teljes mértékben támogatja a franchise, valamint jelentős és állandó bővítése az üzleti.

A Rocas Decor helyszínének, a know-how-nak és a megrendelésnek a promócióját a franchise biztosítja.


A franchise-ügynök teljes körű támogatást élvez a bemutatóterem kialakításában.


Meghívjuk az érdeklődőket, akik a Rocas Decor franchise megszerzését kérik országunkban, és megtiszteltetés lesz, hogy velük együtt megszilárdítjuk az üzletet és a pozíciót, amely már felemelkedő lejtőn áll, ami mindkét fél számára előnyös lesz .


A Rocas Decor helyszínének, a know-how-nak és a megrendelésnek a promócióját a franchise biztosítja. A franchise-k is részesülnek teljes körű segítségnyújtásban a bemutatóterem rendezésében.


Meghívjuk az érdeklődőket, akik a Rocas Decor franchise megszerzését kérik országunkban, és megtiszteltetés lesz, hogy velük együtt megszilárdítjuk az üzletet és a pozíciót, amely már felemelkedő lejtőn áll, ami mindkét fél számára előnyös lesz .